הצטרפתם לקבוצה חדשה? וואטסאפ תגלה לכם מה פספסתם
עדכון חדש ל-WhatsApp יאפשר לכם עדכן כל משתמש בהיסטוריה, בלי להיות מנהלי הקבוצה

מקור: וואטסאפ
מכירים את זה שאתם מצטרפים לקבוצת וואטסאפ חדשה, אבל אין לכם מושג מה קרה שם לפני? או לחילופין כשאתם בקבוצה ומצרפים חבר חדש רק כדי להתחיל לעדכן אותו בכל הדברים שפספס? אז וואטסאפ סוגרת לכם עכשיו את הפינה עם פיצ'ר חדש.
העדכון החדש של וואטסאפ מאפשר לכל חברי הקבוצה לשתף רטרואקטיבית את היסטוריית השיחה עם משתמשים חדשים. כזכור, בפברואר איפשרה וואטסאפ לעשות זאת רק אם מנהלי הקבוצה הפעילו את האפשרות בהגדרות, כשהם יכלו לבחור מראש לשתף את 25, 50, 75 או 100 ההודעות האחרונות.
עכשיו החידוש הוא שהיכולת הזו יוצאת מהידיים הבלעדיות של המנהלים, וגם משתמשים מוגלגים יכולים לבחור משתמש חדש שהצטרף, ולעדכן אותו בצורה פרטנית בהיסטוריית הקבוצה לפני כניסתו. בוואטסאפ מדגישים שהעברת ההודעות הישנות לא פוגעת באבטחה, והן מוגנות בהצפנה מקצה לקצה בדיוק כמו כל ההודעות באפליקציה, מבלי להיות חשופות לצד שלישי או למטא עצמה.
נעיצות לנצח ופילטרים חדשים
העדכון החדש מביא איתו עוד שני חידושים מעניינים לקבוצות. הראשון הוא האפשרות לנעוץ הודעות בראש עמוד השיחה ללא הגבלת זמן. עד עכשיו, מי שרצה לנעוץ הודעה נאלץ להסתפק בנעיצה ליום אחד, לשבוע או ל-30 יום לכל היותר.
החידוש השני הוא פילטר חדש בשם Mentions and Replies. בדומה לפילטרים הקיימים לסינון קבוצות או הודעות שלא נקראו, הפילטר החדש יציג לכם אך ורק קבוצות שבהן הגיבו להודעות שלכם או קבוצות שתויגתם בהן. הפיצ'ר החדש יאפשר לכם לדלג על גלילה מיותרת בקבוצות ולהגיע ישר למקומות ולדיונים שדורשים את תשומת הלב שלכם.
KioskNews shows a cleaned-up reading view extracted from the publisher’s page — the original always lives on their site, not ours.